dimarts, 30 de maig del 2017

Recepta: Pastís de Pastanaga

INGREDIENTS:

PER AL PASTÍS:                                    

  • 4 ous
  • 140g de sucre morè
  • 70g d'oli de girasol
  • 250g de pastanaga ratllada
  • 105g de farina (sense gluten)
  • 105g d'ametlla molta
  • 10g de llevat químic
  • 1 pessic de canela
PER A LA CREMA DE FORMATGE:

  • 300g de formatge cremós
  • 75g de mantequilla a temperatura ambient
  • 72g de sucre en pols

PAS A PAS:

PER AL PASTÍS:

  1. Barreja la farina, amb ell llevat, la canela i l'ametlla i reserva.
  2. Bat els ous i el sucre fins que fagin espuma. Afegeix l'oli i segueix batint fins que s'integri tot bé.
  3. Barreja-ho tot betint bé per a que no apareixin grumolls. Afegeix la pastaaga amb una cullera fins que quedi uniforme.
  4. Posa una mica d'oli i farina al motlle i posa la massa a dins. Precalenta el forn a 170 y enforna 30 minuts.
PER A LA CREMA DE FORMATGE:
S'ha de batre el formatge amb el sucre fins aconseguit una textura molt cremosa. Afegeix la mantequila poc a poc, batint fins que quedi integrada.

MONTATGE:
Talla el pastís per la meitat. Cobreix una capa amb la crema de formatge, col·loca al damunt l'altre capa del pastís i acaba cobrint amb la crema restant.

Resultado de imagen de carrot cake

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada