PER AL PASTÍS:
- 4 ous
- 140g de sucre morè
- 70g d'oli de girasol
- 250g de pastanaga ratllada
- 105g de farina (sense gluten)
- 105g d'ametlla molta
- 10g de llevat químic
- 1 pessic de canela
- 300g de formatge cremós
- 75g de mantequilla a temperatura ambient
- 72g de sucre en pols
PAS A PAS:
PER AL PASTÍS:
- Barreja la farina, amb ell llevat, la canela i l'ametlla i reserva.
- Bat els ous i el sucre fins que fagin espuma. Afegeix l'oli i segueix batint fins que s'integri tot bé.
- Barreja-ho tot betint bé per a que no apareixin grumolls. Afegeix la pastaaga amb una cullera fins que quedi uniforme.
- Posa una mica d'oli i farina al motlle i posa la massa a dins. Precalenta el forn a 170 y enforna 30 minuts.
S'ha de batre el formatge amb el sucre fins aconseguit una textura molt cremosa. Afegeix la mantequila poc a poc, batint fins que quedi integrada.
MONTATGE:
Talla el pastís per la meitat. Cobreix una capa amb la crema de formatge, col·loca al damunt l'altre capa del pastís i acaba cobrint amb la crema restant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada