dimarts, 30 de maig del 2017

Recepta: Braç de Gitano

INGREDIENTS:
  • 7 cullerades (soperes) de sucre 
  • 5 cullerades (soperes) de farina de patata sense gluten 
  • 2 gasoses (Gasificant)  
  • Un raig d’anís dolç 
PAS A PAS:
  • Pre-escalfar el forn a 170 graus. 
  • Muntar les clares i després afegir el sucre, es barreja tot amb la màquina de muntar les clares fins desfer tot el sucre. 
  • Posar els rovells d’ous i remenar amb la llengua de pastisseria, sense força. Després afegir la farina de patata tamisada amb un colador fi. Remenar fins que tot sigui una pasta homogènia. 
  • Posar paper vegetal sobre la safata de forn i afegir-hi la pasta, escampar-la amb la llengua donant-li forma rectangular.
  •  Posar-ho al forn durant 15 minuts aproximadament. No s’ha de daurar ja que després s´ha d’enrotllar i es trencaria. 
  • Un cop s’ha tret del forn es gira amb un drap de cuina net i se li dona forma enrotllantlo. 
  • Un cop esta una mica fred (no del tot) s’omple, amb compte, amb la nata o la crema sense gluten (aquesta ha de estar molt freda).
Resultado de imagen de braç de gitano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada