- 7 cullerades (soperes) de sucre
- 5 cullerades (soperes) de farina de patata sense gluten
- 2 gasoses (Gasificant)
- Un raig d’anís dolç
- Pre-escalfar el forn a 170 graus.
- Muntar les clares i després afegir el sucre, es barreja tot amb la màquina de muntar les clares fins desfer tot el sucre.
- Posar els rovells d’ous i remenar amb la llengua de pastisseria, sense força. Després afegir la farina de patata tamisada amb un colador fi. Remenar fins que tot sigui una pasta homogènia.
- Posar paper vegetal sobre la safata de forn i afegir-hi la pasta, escampar-la amb la llengua donant-li forma rectangular.
- Posar-ho al forn durant 15 minuts aproximadament. No s’ha de daurar ja que després s´ha d’enrotllar i es trencaria.
- Un cop s’ha tret del forn es gira amb un drap de cuina net i se li dona forma enrotllantlo.
- Un cop esta una mica fred (no del tot) s’omple, amb compte, amb la nata o la crema sense gluten (aquesta ha de estar molt freda).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada