- 500 gr. de Mix pan Schär
- 10 gr. de llevat sec sense gluten o 15 g de llevat fresc sense gluten
- 500 cc de aigua tèbia
- 6 gr. d’oli
- 5 gr. de sal
- En un recipient, barregem la farina amb el llevat, afegim la sal, l’oli i l’aigua tèbia i ho pastem amb la batedora uns 5 minuts (varetes d’amassar). Ho deixem reposar de 25 a 30 minuts, tapat amb un drap humit.
- Si volem fer pizza, coca de samfaina, coca de carbassó de ceba, panadons d’espinacs, etc, agafem un tros de massa i l’aplanem amb un corró o amb les mans, donant-li la forma rodona o allargada.
- Hem de tenir en compte que la massa és molt enganxosa i haurem de fer servir bastanta farina perquè no se’ns enganxi a les mans. La posarem en una safata per anar al forn i la guarnirem amb els ingredients que vulguem.
- Coca de samfaina o recapte: hi posarem tires de pebrot i albergínia escalivats i arengada o tonyina i un bon raig d’oli d’oliva per damunt.
- Tan les coques com les pizzes no tenen una única manera de fer, podem posar i combinar els ingredients que ens agradin. Courem la coca uns 30 minuts al forn a 200º. El forn l’engegarem quan comencem a farcir la coca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada